Zaterdag 15 december 2018 werden de Lionsmouwen weer opgestroopt en staken clubleden van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne en Lionsclub Leidschendam-Veur de handen ook letterlijk uit de mouwen. De Lions zamelden de artikelen in die door het winkelend publiek in een supermarkt waren afgestaan voor de voedselbank.

Zie het verslag >> en de fotoreportage >>

Verleden jaar, op zaterdag 9 december 2017, waren de beide Lionsclubs ook actief. Zie verder >>

Behalve winkelartikelen hebben de Lionsclubs Voorburg en Voorburg Prinses Marianne in Leidschendam-Voorburg gedurende de maand december 2017 gezamenlijk ook Douwe Egberts Waardepunten ingezameld.

Er zijn bijna 1.000.000 punten opgehaald, goed voor bijna 2.000 pakken koffie voor Stichting Buren, ‘onze’ voedselbank.

Zie verder >>