De 21ste BRIDGEDRIVE LC VOORBURG PRINSES MARIANNE

Vanwege het Coronavirus is het nog onzeker of deze in november 2020 kan worden gehouden.

De 20ste BRIDGEDRIVE LC VOORBURG PRINSES MARIANNE

Deze zal worden gehouden op ZATERDAG 9 NOVEMBER 2019

Locatie en tijd:
De bridgedrive vindt plaats in het Bridgehome van Bridgeclub Leidschenhage, Dobbelaan 1 te Leidschendam. Aanvang: 10.30 uur, de zaal is open vanaf 10.00 uur. Sluiting: 17.00 uur.

Voor de uitnodiging en het inschrijvingsformulier: zie verder ►

De 19de BRIDGEDRIVE LC VOORBURG PRINSES MARIANNE

ZATERDAG 10 NOVEMBER 2018

Een uitverkocht huis, een heerlijk taartenbuffet, grandioze lunch en bijzonder gezellige bridge-dag voor de goede doelen!

verslag ►

Winnaars:

Voor o.a. de volgende goede doelen:

• Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg,
  • Dierenhospitaal en Ambulancedienst

De 18de BRIDGEDRIVE LC VOORBURG PRINSES MARIANNE

voor Sophia Revalidatie en WZH Schoorwijck

ZATERDAG 11 NOVEMBER 2017

De goede doelen

Op zaterdag 11 november 2017 organiseerde Lionsclub Voorburg Prinses Marianne voor de 18e keer haar jaarlijkse bridgedrive voor een goed doel. Dit jaar ondersteunen wij twee lokale doelen.

Het verslag van deze dag
(deze is ook als pdf-file te zien)

De winnaars

De winnaars Frits en Arina Saraber (rechts).

Het resultaat

De opbrengst van de bridgedrive inclusief de loterij komt uit op ruim € 5.000,- . Bij dit bedrag wordt nog een aanvullend bedrag van de opbrengst van de Goede Doelen Krant van 25 oktober jl. gevoegd en het is wel duidelijk dat de goede doelen hun project uit kunnen gaan voeren.